Topsportbutiken i Funäsdalen

Våra butiker

Funäsdalen – För alla äventyr

Det råder delade meningar om vad Topsport i Funäsdalen är för något. Vi är som ett nav för hela Funäsfjällen med butik och uthyrning. Här finner du en bred testvägg, kläder, skidverkstad, uthyrning och kunnig personal. Butiken har hjälpt lokalbefolkning och gäster rätt sedan 1972.

Vi har en lång histora, är en välsorterad hemtrevlig butik med engagerad och kunnig personal. Här tvekar vi inte att hjälpa dig oavsett ditt ärende - om du är raceåkare på försäsongsläger som behöver hjälp med att få pjäxan perfekt, nybörjare på klättring eller är stammis sedan länge och mest vill komma in och känna av pulsen i byn.


Bruksvallarna – Mekka för längdåkning

Funäsfjällens enda renodlade längd- och turåkningsbutik. Här finns det bredaste sortimentet av utrustning mitt i längdåkningen Mekka - Bruksvallarna. Välkommen in på Topsport!

Vi hjälper dig botanisera i Funäsfjällens största utbud av längdskidor, pjäxor, stavar och valla från ledande varumärken. Testa World Cup prylar, skaffa nya träningskläder, köp spårkort eller hyra fjällpulka till småttingarna. Du hittar oss bredvid ICA Stig Myhrs vid skidstadion Bruksvallarna.


Ramundberget – vid Fjällgårdstorget och i Osthang

Hur vet du vilka skidor du ska köpa utan att ha provåkt dem? Hur vet du vilka pjäxor som är rätt utan att ha svängt i dem? Topsport Ramundberget hjälper dig med rätt utrustning i rätt miljö.

Skidbutiken som ligger mitt i Ramundberget, här finns både shopping och verkstad med fantastiska möjligheter till det som gör skidåkningen lite bättre. Med ett stenkast från pisten ligger snön kvar på pjäxorna när du går in. Skidhyran är den bästa i hela Funäsfjällen med en riktigt bred testvägg, alpint eller längd det bestämmer du - kanske både och! Här jobbar vi med varumärken vi gillar och använder. I Ramundberget erbjuder vi även skidleverans till dörren.

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB